FILTERSKE VREĆE, KERTRIDŽI (slobodna prodaja)

Proizvodimo filterske vreće sa „Snap ring“ oprugom za jednostavnu montažu. vreće su uglavnom namenjene za praškaste čestice, a posedujemo vreće za visoke temperature do 250°C, kao i filter vreće otporne na vlagu i ikiseline. Filterska platna razne gramaže (g/m2)obezbeđujemo direktno od EU proizvođača preko stalnog Cinkloventovog predstavništva u Beču. Za filterska platna garantujemo izlaznu emisiju prešine ≤ 20 mg/m3 EU propis..


FILTERSKE VREĆE za vrećaste filtere

Proizvodimo filterske vreće sa „Snap ring“ oprugom za jednostavnu montažu. vreće su uglavnom namenjene za praškaste čestice, a posedujemo vreće za visoke temperature do 250°C, kao i filter vreće otporne na vlagu i ikiseline. Filterska platna razne gramaže (g/m2)obezbeđujemo direktno od EU proizvođača preko stalnog Cinkloventovog predstavništva u Beču. Za filterska platna garantujemo izlaznu emisiju prešine ≤ 20 mg/m3 EU propis.

KERTRIDŽ PATRONI za ciklofiltere Filterpatrone


Kertridži (filter patroni)
Kertridži (filter patrone) obezbeđujemo i preporučujemo ugradnju uglavnom u Ciklofiltere gde je efekat impulsnog čišćenja veoma efikasan. Obezbeđujemo ketridže za razne grane industrije, kod peskarenja, sečenja plazmom, obrada metala, cementna industrija, livnice, prehrambena industrija, ventilacija silosa

FILTERSKI MATERIJALI za lakirnice


 

Paint – Stop FS1 Kofil filter – Cardboard FF20/600 G – plafonski filter
Za farbare posedujemo stalno na lageru sve potrebne filtere. Kofil filter – Cardboard (prvostepeni filter)

Paint – Stop FS1 (drugostepeni filter)

FF20/600 G – plafonski filter, G4 – predfilter.
Svi filteri su EU – poreklo, direktno od proizvođača preko našeg stalnog predstavništva.

FILTERSKE SEKCIJE za ugostiteljske i javne objekte i klimatizaciju


Filteri za masna isparenja se koriste za odvajanje masnoća iz ventiliranog-otpadnog vazduha, naročito u kuhinjskim haubama, sabirnim kutijama i drugo. Mogu se koristiti u sistemima klimatizacije kao pretfilteri.

  • Fillterska ispuna u tri sloja od specijalno pletene tanke žice
  • Mreža od razvučenog aluminijuma
  • Okvir od aluminijumskog profilisanog lima ili drugog nerđajućeg materijala
  • Ispuna (“čarapice”), koja može biti od Inoxa, mesinga ili aluminijuma

Elektrostatički filter zajedno sa odstranjivačem mirisa čini efikasno rešenje odstranjivanja masnoća, dima, neprijatnog mirisa za roštilje, kod fast food-a, u restoranima, u kuhinjama kod pripremanja hrane gde je praktično teško izvesti ventilaciju na vrhu objekta.
Redovna zamena filtera čini efikasnost oko 98,5%

Aktivni ugalj je jedan od najpopularnijih karbonskih filter uređaja zbog svoje krutosti, prilagodljivosti i lakoće korišćenja. Okvirno ima iste spoljne dimenzije kao standardni filter vazduha i uklapa se u svaku standardizovanu ventilacionu jedinicu.
Sekcije dolaze u jednoj standardnoj veličini, razlikuju se samo po materijalu izrade i dužini upotrebe. Više pojedinačnih sekcija se montira na okvir držača napravljen od pocinkovanog lima ili nerđajućeg čelika.
Sekcije se pričvršćuju sa jedinstvenim mehanizmom za stezanje.
Pad diferencijalnog pritiska preko uglja se ne povećava tokom rada, svako povećanje pritiska je pokazatelj kontaminacije sa česticama. Filter uglja treba uvek da bude zaštićen sa predfilterom klase F7 na EN779.

FILTERSKA PLATNA u rolnama i na dužni metare

 

Posedujemo filterska platna raznih tehničkih karakteristika od 250 – 650 g/m2 i propustljivosti (m3/h) pri 200 Pa .Platna su „Antistatic“i sprečavaju statički elektricitet. Posedujemo u rolnama i pojedinačno (u željenim dimenzijama). Za drvnu, prehrambenu, cementnu, tekstilnu, poljoprivrednu industriju…
Za sva platna posedujemo tehnički list EU porekla tj. sertifikat proizvođača, i uz tehničku pomoć naših stručnjaka preporučujemo vrstu platna za određenu granu industrije. Platna obezbeđujemo direktno od proizvođača (EU poreklo), preko Cikloventovog stalnog predstavništva u Beču.