CIKLOVENT d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1992. godine, plan i proizvodni program preduzeća se nije menjao od osnivanja, već samo usavršavao u pogledu zaštite radne i životne sredine.

Preduzeće u svom sastavu ima: projektno-konstruktivni biro i proizvodno-montažni pogon.
CIKLOVENT projektuje, proizvodi, uvozi i montira opremu za industrijsko otprašivanje u drvnoj, metalnoj, prehrambenoj, poljoprivrednoj, grafičkoj, hemijskoj i ostalim granama industrije.

Preduzeće se specijalizovalo isključivo za industrijsko otprašivanje praškastih materijala kao što su prašine od: piljevine, cementa, livenja, kamena, metala, papira, veštačkih đubriva, žitarica, brašna, šećera, razni gasovi i isparenja. Praškasti materijali se transprtuju pneumatskim putem (isključivo ventilatorima), a zaprašeni vazduh, razni gasovi i otparenja se prečiste filterima EUROVENT klase, a sve u cilju zaštite radne i životne sredine.
Imamo višegodišnju saradnju sa renomiranim institutima za protivpožarnu i preventivnu zaštitu, institutom za procesnu tehniku Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Proizvodimo i ugrađujemo: ventilatore, ciklone, ciklonske baterije, ciklo-filtere, kasetne filtere, filterske baterije, rezervoare-silose, hidrootprašivače, farbare i sušare sa natpritiskom, cevne instalacije i ostale specifične proizvode za prečišćavanje vazduha.

Naši filteri poseduju preventivni eksplozivni odušak (EU Direktive ATEX standardi)

Naša prednost je što smo uglavnom proizvođači i serviseri ventilacione opreme (bez čekanja na rezervne delove). U slučaju bilo kakve intervencije, u roku od 12 časova možemo stići na svaku adresu bivše Jugoslavije.
Uglavnom radimo po sistemu “ključ u ruke” od projektovanja, izrade, montaže, puštanja u rad i servisiranja opreme.

Sistem menadžmenta kvalitetom preduzeća Ciklovent usaglašen je i sertifikovan sa zahtevima ISO standarda 9001:2008, a sistem ekološkog menadžmenta sa zahtevima 14001:2004, što potvrđuje brigu o stalnom usavršavanju i obavezu prema kupcima i očuvanju životne sredine.

Sertifikati (Srb)

ISO Sertifikati 9001 i 14001

Certificates (Eng)

ISO Certificates 9001 i 14001

Zašto izabrati nas

Ekološki svesni

Ciklovent d.o.o je ekološki svesna firma i konstanto težimo ka tome da usavršimo sisteme proizvodnje kako bi doprineli očuvanju naše planete.

Dugoročna saradnja

Uvek radimo na tome da ostvarimo obostrano zadovoljstvo. Možemo da se pohvalimo da smo sa svim našim klijentima ostvarili dugoročnu saradnju kao i prijateljski odnos.

Vaše potrebe - naš prioritet

Uvek možete da nas kontaktirate i da zatražite rešenje za Vaš problem. Naš prioritet je da učinimo sve kako bi smo taj problem rešili.
Proizvodnja 100%
Izrada plana 100%
Zadovoljstvo 100%
Uspešnost 100%